perjantai 8. tammikuuta 2010

pakkaspäivä

Pihalla tällähetkellä -22' (aamulla mittari näytti -30')
Joulu on ohi mutta piti silti kokoeilla huovuttaa joulukuusitaulu, ihan vaan että muistaisin ensi jouluksi tehdä jonkin isomman vastaavan joulutaulun. Näistä vois saada aika hienoja kun ompelis vaikka helmiä palloiksi ym. Nyt vain asettelin erivärisiä villoja nauhoiksi ja palloiksi ja hyvinhän nuo paikoillaan pysyivät :)



Tellun tekemiä huovutettua tossuja olen aina ihaillut, hän osaa tehdä niin ihanan pehmeitä ja nättejä tossuja. Nyt joulun alla uskaltauduin pyytämään josko Tellu mullekin sellaiset tekisi ja tässä ne nyt on :)



Eikö ihanat! Löysin kukkien keskelle napit varastostani ja nehän sopivat väreiltään ihan täydellisesti näihin tossuihin. Kiitos Tellu, nämä on ihan just oikean kokoiset ja aivan mielettömän ihanat tossut :)



Itse virkkasin ja huovuttelin kukkasia vanhaan laukkuuni. (laukun olen tehnyt huopasesta joskun 2007 ja joka talvi se on ollut kovassa käytössä)
Aika "jytkyt nämä koristeet on kooltaan mutta piristävät kyllä kummasti ja antavat laukulle ihan uuden ilmeen :)



Matleena ja Seijasisko ovat aloittaneet Sytomyssykampanjan johon minäkin yhden myssyn lupauduin virkkaamaan..



se valmistuikin samantien Matleenan ohjeella :)



Lankana tässä Lanett jota kului vajaa kerällinen. Virkkuukoukku 2,5 ja yhden pienen pienen kukkasen vain virkkasin koristeeksi.