perjantai 8. tammikuuta 2010

pakkaspäivä

Pihalla tällähetkellä -22' (aamulla mittari näytti -30')
Joulu on ohi mutta piti silti kokoeilla huovuttaa joulukuusitaulu, ihan vaan että muistaisin ensi jouluksi tehdä jonkin isomman vastaavan joulutaulun. Näistä vois saada aika hienoja kun ompelis vaikka helmiä palloiksi ym. Nyt vain asettelin erivärisiä villoja nauhoiksi ja palloiksi ja hyvinhän nuo paikoillaan pysyivät :)Tellun tekemiä huovutettua tossuja olen aina ihaillut, hän osaa tehdä niin ihanan pehmeitä ja nättejä tossuja. Nyt joulun alla uskaltauduin pyytämään josko Tellu mullekin sellaiset tekisi ja tässä ne nyt on :)Eikö ihanat! Löysin kukkien keskelle napit varastostani ja nehän sopivat väreiltään ihan täydellisesti näihin tossuihin. Kiitos Tellu, nämä on ihan just oikean kokoiset ja aivan mielettömän ihanat tossut :)Itse virkkasin ja huovuttelin kukkasia vanhaan laukkuuni. (laukun olen tehnyt huopasesta joskun 2007 ja joka talvi se on ollut kovassa käytössä)
Aika "jytkyt nämä koristeet on kooltaan mutta piristävät kyllä kummasti ja antavat laukulle ihan uuden ilmeen :)Matleena ja Seijasisko ovat aloittaneet Sytomyssykampanjan johon minäkin yhden myssyn lupauduin virkkaamaan..se valmistuikin samantien Matleenan ohjeella :)Lankana tässä Lanett jota kului vajaa kerällinen. Virkkuukoukku 2,5 ja yhden pienen pienen kukkasen vain virkkasin koristeeksi.

11 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Kylläpä teitkin söpön myssyn.:)

Omppumato kirjoitti...

Ihanan suloiset tossut. Laukku on tosi tyylikäs. Hienoa, että sait jo myssyn aikaiseksi.

Heleena kirjoitti...

Oi kuusipuu! Tossut on ihanatja nappikukat kuin kruunu. Laukkusi on erinomainen, koristeita vaihtamalla tyyli muuttuu. Olitpa nopea!

Mari kirjoitti...

Ihana kuusitaulu ja laukunkoristeet ja söpöt on tossutkin! :) Niin ja myssy tietysti - me muut taidamme vasta olla mietintäasteella noiden tempausmyssyjen kanssa, kun toisilla tulee jo valmista. ;)

Pirena kirjoitti...

Hieno joulukuusi, sinä se osaat. Se vaatii taiteellisuutta tuonkin osaaminen.

Anonyymi kirjoitti...

Hellevi taas tuumailee. sinä sipi oot saanut kaikkea kaunista ja tarpeellista valmiiksi. Nyt keksin kun sipi mua tunnet miksi käsityöt odottavat, no kattelen teidän kaikkien niin upeita ja hienoja töitä ja aikani menee monesti netin äärellä. No se on ihan kiva aivan kuin kävisin kylässä, kun kattelen teidän töitä, jotka oon oppinu tuntemaan tuolla tilluajissa. Että sellaisia selityksiä. ja pakkanen paukkuu ja vähän aurinkoakin näkyy..

Maija kirjoitti...

Hih, kiitos, itse olen kyllä vähän eri mieltä siitä siisteydestä :D
Nyt päässä pyörii vain "lisää sukkia, lisää sukkia..." Oli se kyllä jo aikakin se kantapää opetella.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kylläpä löysitkin sopivat napit. Toivotaan, että tossut kestävät. Varmaan pinnasta ajan kanssa nukkaantuvat, mutta ei se mitään haittaa.
Mukavaa viikonloppua.

vekki kirjoitti...

Ihanat nuo töppös-tossut. Ja tarpeeksi paksut, jotta tulee tukevat. Huovutuksesta tultava tukevaa.

Sipi kirjoitti...

Kiitos :)
Huovuttamalla tehdyt taulut on hauskoja,se on kuin villoilla maalais :)
Tellun tossut on koko ajan jalassa, uskomattoman pehmeät ja lämpimät :)

Anneli kirjoitti...

Tosi söpöt tossut ja kiva laukku :)