sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Lisää myssyjä

kampanjaan :)Lanka vaaleanvihreä Lanette, koukku 2,5ja sini-vihreänä sama.Kahdesta kerästä Lanettea sai virkattua siis kolme sytomyssyä, kun kolmanteen laittaa molempia värejä. Sinistä lankaa jäi sen verran, että siitä muutaman koristeen saa vielä virkattua myssyjä kaunistamaan, muutoin tuli kyllä kaikki lanka käytettyä aika lailla loppuun :)Pitää vielä esitellä uus ihana käsityölaukku!

Tikkuajaystävä kävi etelässä sukelluslomalla , mutta muisti meitä, tänne kylmään jääneitä, Tikkuajakavereitaankin reissullaan ja toi muutaman laukun tuomisinaan :)
Ihailin tällaista pientä pyöreää kassia Marilla jo käsityömessujen aikaan..Mari neuloi messuilla sukkia ja käveleskeli samalla ympäriinsä laukun roikkuessa käsivarrellaan. Lanka juoksi sieltä laukusta niin vaivattomasti sitä mukaa kun sitä sukkaan tarvittiin, minusta oikein mainio keksintö :)
Laukku on hamppua (?) ja vuoritettu sisältä. Pieni vetoketjullinen taskukin on sisällä, hieno norsunappi ja "hopeinen norsulaattakin vielä koristeena kyljessään.

Tikkuajissa tämän laukun jo muutama päivä sitten testasinkin ja hyvin toimii! Ei tarvitse neuloessaan enää pitää lankakerää pöydällä pyörimässä vaan se pysyy kokoajan nyt siististi kerällään tässä pikkulaukussa -Kiitos Mari =)

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kauniit värit myssyissä! Siinä on kolmelle naiselle päänsuojaa ja toivottavasti mielenpiristystäkin vaikeassa elämäntilanteessa. Ja luulen, että sinä itsekin saat hyvää mieltä lahjoituksestasi! :)

Kivan ja hyödyllisen laukun sait. Ihana tuo norsu kiinnitin! :)

Heleena kirjoitti...

Olet nopea, mulla ensimmäinen vasta valmiina. Laukku on hauska sanoo toisen sellaisen omistaja!

Mari kirjoitti...

Kauniita myssyjä! Mulla vielä koko myssyt suunnitteluasteella...

Marjut kirjoitti...

Ovatpa nättejä myssyjä! Minulla on vasta ensimmäinen aloitettu.

Seijasisko kirjoitti...

Kauniita <3 myssyjä olet tehnyt keräykseemme.Kiitos niistä.

Ompas kätevä laukku neulojalle / virkkaajalle.

Hyvää viikon jatkoa Sinulle.<3

Marleena kirjoitti...

Kiitos kommentista sivullani, tervetuloa toistekin!
Eikös olekin kiva tehdä noita myssyjä, nättejä olet tehnyt!
Kiva tuo laukkusi. Olen saanut samaa tarkoitusta varten pussukan Matleenalta. Tosi käytännöllinen.
Mukavaa alkavaa loppuviikkoa! :-D