maanantai 14. joulukuuta 2009

Reilu viikko jouluun

"Niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa" hokee kissa Karvinen yhdessä pelissä ja osuu lauseellaan tällä hetkellä kyllä ihan nappiin!
Liekkö pukkamassa päälle jonkinlaista jouluressiä vai mitä, on pitänyt sairastella ja keskeneräiset työtkin hermostuttaa eikä valmiitakaan töitä tahdo jaksaa enää päivitellä..
Päivitystauosta huolimatta on kädet olleet kuitenkin aika ahkerina ja Tapioltakin on haettu taas lisää lankaakin ;)
Kaikkia valmiita töitä en voi vielä täällä esitellä, mutta laitan nyt muutaman itselle jäävän tänne näkösälle ja muistiin :)

Tällaisia "hopeapalloja on tullut vännettyä aika monta. Ilmapallon päälle kiertäen hopealankaa johon on pujotettu helmiä. Pallon teon opin Kaarakassa joskus viime vuonna ja näitä on tosi mukava tehdä, ovat keveitä ja näyttäviä...näyttäviä niin kauan kunnes tummuvat, tuo hopeoitu kuparilanka tummuu aika herkästi, ainakin meillä kun niitä roikkuu ikkunalla tuuletusluukun lähellä, pysyisi ehkä muualla kauemmin kirkkaana, mutta kun tummuu niin onpahan taas hyvä syy tehdä uusia :)Kaarakassa tein rautalanka-kurssilla parvekkeelle Kaarakan uusimman sydänmallin, tämä on kai nimeltään Rautasydän, vai onkohan se meidän murteella taas syrän kuten oli se aiemmin tehtykin, RistalliSyrän :)
Tämän sydämen sijoitin samantien parvekkeelle kun tuo aikaisempi ristallisyrän roikkuu edelleen meidän olkkarissa vaikka sen alunperin partsille tarkoitin :)
Kuva on taas huono, on niin hirmuisen pimeää kaiken aikaa eikä kamerakaan osaa oikein tarkentaa tällaiseen rautalankahässäkkään :DRautasydän on tehty mustasta rautalangasta, kukkalangaksi sitä kutsuivat eli onko se sitten sidoslankaa vai mitä, tehdessä siitä tulee kädet ihan mustaksi. Sydämen runko osa on paksumpaa rauta- ja surrilankaa. Valkoisia helmiä pinnalla..niitä on melko paljon vaikka kuvassa näkyykin vain muutamia.

Sitten tein pitkästä aikaa itselleni pipon.
Ohje; That Hat
Lanka; Puro Ruska 81 g
Puikot 5 ja 4
Tein ensin koko pipon 5.lla ja tuli liian iso, niinpä purkasin aloituksen resoriosan ja tein sen uudestaan 4.lla, nyt pipo pysyy päässä vaan on ehkä muutoinkin turhan suuri, päälliosa aaltoilee melkoisesti, pitänyt kyllä olen ja tuulettomalla kelillä on ollut tosi mukavan lämminkin :)


----
Lopuksi tunnustus; Malli antoi mulle jo jokunen aika sitten kauniin enkelin, Mistyn tekemän Joulun henki-tunnustuksen
Kaunis Kiitos :)

Anna tämä tunnustus heille, joille haluat toivottaa joulumieltä, enkelten suojaa ja Hyvää Joulua!
1.Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
2.Linkitä blogiin, jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä haluamasi blogit (määrä vapaa), joille haluat tunnustuksen antaa ja linkitä heidän bloginsa.
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.
Annan tämän tunnustuksen eteenpäin teille kaikille blogiini kommentoineille käsityönystäville,
kommenttinne ilahduttavat minua aina!

Nyt ei muuta kuin toivottelen kaikille oikein hyvää joulumieltä =)

8 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Tosi kauniit pallo ja sydän! Myssymalli on myös kaunis:)

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Nuo hopeapallot ovat ihatuttavia, olen niitä Kaarakassakin monta kertaa ihaillut. Ikävää, jos ne tummuu.

Mammutti kirjoitti...

Ihastuttava hopeapallo!Ja sydän on myös kaunis! Nuo edellisen bloggauksen omenat matoineen on mahtavat, ittekseni täällä niitä olen hihitellyt! Meinasin kysyä, saanko "lainata" matoideaa, jos vielä innostun huovuttamaan? Viimejouluksihan huovutin korillisen omenia, ihan "tavallisia". Piti jo aikaa sitten tehdä omenia täksikin jouluksi, vaan eipä vielä ole ehtinyt/jaksanut tehdä.
Iloista joulun odotusta talvisessa säässä!

Äipän touhut kirjoitti...

Kauniita nuo rautalangasta tehdyt koristeet. Kivan värinen tuo sinun myssy. Kyllä se joulu tulee, vaikka kaikkea ei ehtisi tekemään. Me naisihmiset tahdomme vaan liikaa stressata näin joulun alla.

Heleena kirjoitti...

Pallot on mukavia. Omastani on lanka tummunut vaikka on sisätiloissa. Sydän on omaperäisen hauska ja hyvin olet saanut kuviin. Myssyn olen nähnyt livenä, ei ole siian suuri.

Sipi kirjoitti...

Kiitos :)

Tavallisesti en joulua ressaile vaan nyt on tosissaan monta lahjaa vielä vaiheessa ja se on minulle varsin outo tilanne, yleensä ne on kaikki jo tähän mennessä paketoituinakin!
Tyttösen jalkakin on edelleen kipsissä ja jouluviikolla ratkeaa saisiko sen jo pois,pahoin pelkään ettei vielä saa :(

Pipomalli oli minustakin kiva, luin jostain blogista jonkun tuon tehneen ja että siitä tuli liian pieni, niinpä isonsin puikkokokoa itsekseni ja nyt siitä sitten tulikin vähän turhan iso..no, tykkään kyllä ettei pipo saa ainakaan kiristää :D

Rautalankatyöt on tosi kivoja, ennen en niistä tykännyt vaan nyt on tilanne että voisin vääntää kaiken rautalangasta :)

Mammutti; Saat toki "lainata, Mukavahan se on että omppumadot tuovat iloa muillekin, itsekin niille hymyilen täällä ihan päivittäin =)

Etana kirjoitti...

Todella kaunis hopeapallero! Mukavan oloinen blogi Sinulla : )

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana hopeapallo! <3