maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulun jälkeen

..on muutama arkipäivä ja taas on juhlaa kun vuosi vaihtuu!
Minusta vaan tämä joulu meni aivan liian nopeaan..sitä joulua niin kovasti aina odotellaan ja sitten se on muutamassa päivässä ohi ja taas pitää jaksaa koko vuosi odotella seuraavaa, voi voi :D
Hyvin meni meidän joulunaika. Tyttönenkin oli niin reipas ja nautti joulusta pyörätuolistaan huolimatta. Isäntä ja tyttöstä kotiin tuonut taksikuski kantoivat tytön tuoleineen kerrostalon portaat ylös, huonekaluja siirrettiin ja poistettiin niin paljon että liikkumatilaakin saatiin riittävästi ja koko joulun aika sujui lopulta oikein mainiosti :)
-
Joululahjoiksi menneitä tekeleitä tässä muutamia;
Ristallisyrän veljelle kirkkaasta rautalangasta.


Elämänpuu ystävälle surrilangasta ja vihreistä lasihelmistä.

Puun pohjaosaan maalasin vain muutamia lehtiä.

Pienet Tuplalapaset Nallesta Lankapirtin Matleenan ohjeella.



Parit Jaywalker-sukat Fabelista, nämä kokoa 43 ja



ja nämä kokoa 42


-
Joulu oli onnistunut, ruoka oli hyvää, saatiin viettää aatto perheen kera ja "pukkikin toi paljon mukavia lahjoja :) Käsityöaiheisia lahjojakin muutaman;
Heleena oli kutonut tyttöselle nämä suloiset sukat!
Ihana yllätys, meillä kun tyttönen kulkee aina"villasukissa ja tälle joululle en saanut itse kudottua hälle ainoitakaan! Heleenan sukat siis lämmittivät ihan erityisesti mieltä!
Joskopa tyttö nyt huomenna, tiistaina, saa sitten kipsin jalastaan pois ja saa viimein vetää sukat molempiin jalkoihinsa :)

Ja yllättipä Heleena toisellakin lahjalla, minä sain tämän puikkokotelon! Kiitos Heleena, nyt ne pysyy mullakin sukkapuikot tallessa :)
Isännältä sain myös ihanan käsityöaiheisen lahjan; lahjakortin Kaarakan Taitokeskukseen! Taas saan siis vuoden kulkea harrastamassa aina niin mukavia ja monipuolisia Kaarakan käsitöitä :)
-
Hopeasavi-kurssilla Kaarakassa jo syksyllä tein isännälle joululahjaksi tällaisen kaulakorun.
Hän kun aina tekee minulle koruja niin aattelinpa yllättää ja tehdä vaihteeksi toisinkin päin..tätä lahjaa ei isäntäkään osannut odottaa, joten yllätys onnistui täydellisesti :D


Joulu se on ihanaa aikaa mutta nyt täytynee jo katsella kohti tulevaa, muutaman päivän päästä vaihtuu vuosi ja samalla vaihtuu vuosikymmenkin!
Tahdon Kiittää teitä kaikkia jotka olette kuluvan vuoden aikana kommentteja blogiini antaneet. Kommenttinne ovat olleet minulle blogin pitämisessä se makua antava ehdoton suola, suola joka kannustaa jatkamaan tätä käsityöpäiväkirjan pitämistä vielä tulevanakin vuonna :)
Toivotan teille kaikille oikein Hyvää, Ihanaa ja Räiskyvää vuodenvaihdetta sekä Käsityörikasta tulevaa Vuotta 2010 !