maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulun jälkeen

..on muutama arkipäivä ja taas on juhlaa kun vuosi vaihtuu!
Minusta vaan tämä joulu meni aivan liian nopeaan..sitä joulua niin kovasti aina odotellaan ja sitten se on muutamassa päivässä ohi ja taas pitää jaksaa koko vuosi odotella seuraavaa, voi voi :D
Hyvin meni meidän joulunaika. Tyttönenkin oli niin reipas ja nautti joulusta pyörätuolistaan huolimatta. Isäntä ja tyttöstä kotiin tuonut taksikuski kantoivat tytön tuoleineen kerrostalon portaat ylös, huonekaluja siirrettiin ja poistettiin niin paljon että liikkumatilaakin saatiin riittävästi ja koko joulun aika sujui lopulta oikein mainiosti :)
-
Joululahjoiksi menneitä tekeleitä tässä muutamia;
Ristallisyrän veljelle kirkkaasta rautalangasta.


Elämänpuu ystävälle surrilangasta ja vihreistä lasihelmistä.

Puun pohjaosaan maalasin vain muutamia lehtiä.

Pienet Tuplalapaset Nallesta Lankapirtin Matleenan ohjeella.Parit Jaywalker-sukat Fabelista, nämä kokoa 43 jaja nämä kokoa 42


-
Joulu oli onnistunut, ruoka oli hyvää, saatiin viettää aatto perheen kera ja "pukkikin toi paljon mukavia lahjoja :) Käsityöaiheisia lahjojakin muutaman;
Heleena oli kutonut tyttöselle nämä suloiset sukat!
Ihana yllätys, meillä kun tyttönen kulkee aina"villasukissa ja tälle joululle en saanut itse kudottua hälle ainoitakaan! Heleenan sukat siis lämmittivät ihan erityisesti mieltä!
Joskopa tyttö nyt huomenna, tiistaina, saa sitten kipsin jalastaan pois ja saa viimein vetää sukat molempiin jalkoihinsa :)

Ja yllättipä Heleena toisellakin lahjalla, minä sain tämän puikkokotelon! Kiitos Heleena, nyt ne pysyy mullakin sukkapuikot tallessa :)
Isännältä sain myös ihanan käsityöaiheisen lahjan; lahjakortin Kaarakan Taitokeskukseen! Taas saan siis vuoden kulkea harrastamassa aina niin mukavia ja monipuolisia Kaarakan käsitöitä :)
-
Hopeasavi-kurssilla Kaarakassa jo syksyllä tein isännälle joululahjaksi tällaisen kaulakorun.
Hän kun aina tekee minulle koruja niin aattelinpa yllättää ja tehdä vaihteeksi toisinkin päin..tätä lahjaa ei isäntäkään osannut odottaa, joten yllätys onnistui täydellisesti :D


Joulu se on ihanaa aikaa mutta nyt täytynee jo katsella kohti tulevaa, muutaman päivän päästä vaihtuu vuosi ja samalla vaihtuu vuosikymmenkin!
Tahdon Kiittää teitä kaikkia jotka olette kuluvan vuoden aikana kommentteja blogiini antaneet. Kommenttinne ovat olleet minulle blogin pitämisessä se makua antava ehdoton suola, suola joka kannustaa jatkamaan tätä käsityöpäiväkirjan pitämistä vielä tulevanakin vuonna :)
Toivotan teille kaikille oikein Hyvää, Ihanaa ja Räiskyvää vuodenvaihdetta sekä Käsityörikasta tulevaa Vuotta 2010 !

19 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Elämänpuu on aivan ihana!


Hyvää Uutta Vuotta sinulle!

intsu kirjoitti...

Voi kuinka ihania lajhjoja olet tehnyt. Sulla on hyppysissä niin monipuolinen käsityötaito. Kaikki tekemäsi ovat niin kauniita,ihailen kovasti.
Kiitos Sinulle myös tästä menneestä vuodesta,seurasta,ystävyydestä,kommenteista, ihan kaikesta! KÄsityörikasta Uutta Vuotta Sinulle!

Matleena kirjoitti...

Minusta tuo ristallisyrän on aivan yliveto! :) Samaten tuo yllätys miehellesi, mutta ovat muutkin tekemäsi ja saamasi kyllä kivoja.

Ihanaa käsityörikasta uutta vuotta sinullekin!

Taija K kirjoitti...

Samaa mieltä olen, joulu menee aina liian nopeasti ohi. Tavallaan ihan hullua väsätä ruokia ja levittää koristeita parin päivän takia ;o)
Mutta onpahan sellainen "pakollinen" rauhoittumisen hetki kaikille.

Ihania käsitöitä taas esittelet. Niitä odotan myös ensi vuonna. Hyvää alkavaa vuotta sinulle!

Sude kirjoitti...

Oletpas erikoisia ja ihania lahjoja saanut aikaiseksi. Varsinkin tuo isännän koru on minun mieleen, tyylikäs. Nyt vain odotellaan mitä uutta opit ja esittelet Kaarakan lahjakortin saatuasi. Taas jotain hienoa tietekin. Oikein Hyvää Uutta Vuotta Sinulle !

Rippa kirjoitti...

Hyvää loppuvuotta sinulle Sipi.
Ihania töitä sinulla ja taidokkaasti kaikki tehty unikkikappaleita.
Blogiasi luen usein siitä saan arkeen voimaa ja jaksamista.
Innostun itsekin tekemään omaa blogia ei minulla vielä ole suunnitelmissa. Opettelen tätä eläkkeellä oloa ja ympärivuorokautista omaishoitajana oloa. Tuotteliasta tulevaa vuotta. Iloisin terveisin rippa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää loppuvuotta sinulle ja perheellesi.. Sinulle on annettu tuo taito tehdä mitä vain ja samalla saat itse ja me monet muut hyvän mielen. Kiitos ystäväiseni, meilläkin tuo haikea Joulu meni ja nyt pitäis jollain lailla päästä aloittamaan uutta Vuotta. Katse eteenpäin, kiitos sinulle sipi rinnalla kulkemisesta, hellevi

Heleena kirjoitti...

Kiitos tyttöselle kynttilästä! En ole malttanut polttaa. Samoin Sinulle makoisasta yllätyksestä!
Ristallisyrän kirkkaasta langasta on upea ja koru on yliveto. Arvaan, että yllätti. Yllätys, kun sukista tuli sopivat, vähän jännitti. Lokoisia välipäiviä!

vekki kirjoitti...

Kylläpä olet taas tehnyt niin kivoja juttuja.

Hyvää uutta vuotta myös ja paljon paljon ideoita ensi vuonna tehtäviksi.

Amalia kirjoitti...

Tätä blogia seuraa niin mielellään. Niin monipuolisia kädentaitojen taituruutta on täällä aina =) Isännän koru on hieno, varmasti mieluinen ylläri.

Hyvää vuoden vaihdetta sinulle!!

Kaisa kirjoitti...

Terveisiä potilaalle, voin arvata tunteen kun kipsistä pääsee! :) Ja oikein hyvää uutta vuotta! Ihania töitä sulla taas täällä blogi täynnä...

Sanni kirjoitti...

Hienoja lahjoja, erityisesti ihailen taas hopeasavikoruasi, muita töitäsi mitenkään väheksymättä. Mukavaa vuodenvaihdetta!

Marjut kirjoitti...

Ihastuttavia lahjoja olet tehnyt! Oikein Ihanaa Vuotta 2010 myös sinulle ja perheellesi.

Seijasisko kirjoitti...

Ihania lahjoja!<3
Onnellista Uutta Vuotta!

Omppumato kirjoitti...

Raketit raikaa,
ripaus taikaa,
Hyvää Uutta Vuotta,
tulevaa aikaa!

Tiinuli kirjoitti...

Ihania lahjoja olet tehnyt !
Aina vaan olet yhtä ahkera!

Tosi hyvää ja käsityörikasta alkanutta uutta vuotta sinullekin !

WorstedKnitt kirjoitti...

Upeita lahjoja, elämänpuu on varsinkin upea. Hyvä uutta vuotta!

Tuija kirjoitti...

Hienoja joululahjoja, tuo elämänpuu on mielettömän upea!

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Hei Sipi, onnistuisko mun tehdä nuo Jaywalkerit? Niihin on varmaan ohje saatavilla jotakin. Nähdäänkö huomenna?