keskiviikko 11. marraskuuta 2009

jotain valmista

Niin se menee aika nopeaan, joulu tulee ja lahjojakin pitäis jo kovasti miettiä..yhdet lapaset sentään jo tyttöselle tehtynä, eli
Tuplalapaset valmistuivat, ohje löytyi Lankapirtistä , Kiitos Matleenalle hyvästä ja selkeästä ohjeesta :)



Lapasia oli hauska tikuta, yhtäaikaa molempia puolia.
Ajatuksena mulla oli laittaa punainen päälle ja sininen lapasen sisäpuolelle vaan toisin kävi. Punaisen lapasen neuloin oikeaa ja sinisen nurjaa. Nurja puoli mulla tuli oikeaa löysempi joten lapaset on pakko kääntää toisinpäin, että istuvuus on hyvä..nätimmät olis olleet kuviolliset lapaset vaan meni nyt näin yksinkertaiseksi tämä mun eka harjoitteluosuus.
Seuraavat lapaset kun näin teen, aattelin luoda muutama silmukan vähemmän tuohon sisälapaseen josko sitten tulisivat samankokoisiksi..pitää ainakin kokeilla :)
Kiva, hyvä malli ja lapaset on lämpimät!


Lapasten kärkeen kiinnitin muutamalla pistolla heijastinkukkaset :)

-
Sitten valmiina myös Kaarakan kukkatossut, koko 38-39



sekä isännälle sukat. Koko 42, lanka Katia Ole' -sukkalanka ( Piikkopirta ), kulutus 69 g, puikoilla 2,5



Nyt olis ja tekis mieli tehdä ompelukone hommia vaan kättä särkee niin vietävästi, ettei taida ompelut tai muutkaan käsityöt tänään onnistua- tylsää :(
Sain eilen sen paljon puhutun ja pelätynkin sikainfluenssapiikin. Kolmisen tuntia sai terveyskeskuksessa jonottaa (ensin 1,5 tuntia pihalla kylmässä tihkusateessa ja toiset puolitoista tuntia terveyskeskuksen käytävällä) Viime yö meni pitkälti kipujen kanssa valvoessa mutta ainakaan vielä ei ole lämpöä/kuumetta nostanut, että näinköhän siitä vaan näillä kovilla kivuilla tästä selviääs, toivotaan niin :)