torstai 12. marraskuuta 2009

Enkeleitä, onko heitä..

no, onhan niitä, meilläkin melko monta :)

Mulle tulee aina näin joulun alla sellainen askarteluvimma että pitää muutama enkelikin väsätä..lahjoiksi päätyvät, mutta aina tehdystä mallista yksi pitää jättää itsellekin muistoksi :)
Tässä kuvassa osa aiemmin tekemistäni enkeleistä..



-Vasemmalla olevan puuenkelin tekoidea tuli matonpesuharjan eli porstan osasta, siitä johon ne harjakset kiinnitetään, siitä tuli enkelin vartalo, muutoin vaneria siivet ja isoja puuhelmiä pää ja jalat sekä sädekehänä puinen verhotangonrengas. Narua hiukset ja käsivarret :)
-Kaksi pienintä enkeliä on rakennettu sulkapalloista. Sulkapallohan näyttää jo valmiina ihan enkelin hameelta, maalasin vain kasvoja ja laitoin hiuksia pallon päähän ja leikkasin alumiinivuoasta siivet :)
-Isoin enkeli on lähtenyt valmistumaan posliinisesta maalaamattomasta irtopäästä, sen liimasin talouspaperitelineeseen, verhosin kankaalla koko telineen piiloon ja väänsin rautalangasta siivet ja kädet :)
-Kaksi muuta onkin sitten paperinarua, toisessa vartalomallina perus pahvikartio ja toisessa, hoikemmassa on paksu puutikku jonka liimasin puiseen alustaan :)

-Tänään valmistui kolme uutta enkeliä. Näiden huopaenkeleiden malli on Kaarakasta, jossa myös nuo kaikki mekot ompelin "hopealangalla valmiiksi. Mekoissa on hopeanvärisiä helmiä nappeina. Näissä enkeleissä ei ole mitään "tukirankana vaan pysyvät hyvin pystyssä kun hameen helmaan ommeltiin taite. Kotona huovutin päät ja ompelin niihin hiukset Huopanen-langasta. Näistäkin yksi jäänee kotiin, muut jatkavat matkaansa :)

hmm..mikähän siinä onkin että noista enkeleistä tulee yleensä tehtyä tyttöjä kun taas tonttuja tehdessä niistä tulee useimmiten heti tonttupoikia =D