maanantai 5. lokakuuta 2009

Messujen jälkeen

olo on väsynyt mutta onnellinen...vanha ja kulunut fraasi mutta tällä hetkellä niin totta, joka sana =)

Minä vähän jännäsin jaksamistani messuilla, kun olin juuri sairastanut oikein kunnon flunssan ja kunto oli viikonloppunakin vielä melkoisen heikko, mutta onneksi kaikki meni ihan hyvin. Tuo mun flunssani oli melkoisen raju, niin raju että yskiessä onnistuin murtamaan kylkiluuni! Särkylääkkeiden voimalla mentiin koko viikonloppu mutta kyllä sitä vaan kummasti jaksoi kun oli kokoajan mukavaa :)Neulebloggaajat-osastomme oli messuilla oikea menestys! Väkeä meillä oli kylässä välillä niin paljon, että piti itse seisoskella ulkopuolella kun ei enää sisälle mahtunut :D


Messukäsityönä mulla oli sukat; neuloin kahta sukkaa yhtäaikaa pyöröpuikoilla yhdestä lankakerästä ja vielä varpaista alkaen.."blogineulojille se ei ole mikään uusi juttu, mutta messuvieraissa se aiheutti valtavasti kiinnostusta ja kummastelua. Yksi vanhempi rouvakin nappasi kutimen mun kädestä ja oli suorastaan vihainen siitä ettei hän ymmärtänyt kuinka sitä voi muka tuollalailla sukkia kutoa :DLauantaipäivän suurin kiinnostuksen kohde oli Villasukan kehräys..sanat Puolalainen pystyrukki hän joutui lausumaan niin monta kertaa että se jäi minunkin mieleeni vaikken itse rukeista ja kehräyksestä muuten mitään ymmärräkkään :) Oli tosi hienoa nähdä kuinka kehräys tapahtuu, erilaisia rukkeja olen toki nähnyt minäkin, mutta itse kehräystä en ikinä ennen.


.
Oli meillä kyllä hieno viikonloppu, messuilla olo oli kokemuksena aivan ainutlaatuinen..siinäkin mielessä ainutlaatuinen että vaikka olin paikalla joka päivä aamusta iltaan niin silti multa jäi varmaan puolet messuista näkemättä :D

Kiitokset teille kaikille mukana olleille, tämän viikonlopun muistamme varmasti pitkään :)

Ps.
Käykäähän kurkkaamassa NeulebloggaajanABC , siellä on paljon kuvia ja kuulumisia messuilta ja onpa siellä muutama hieno videokin katseltavana :)

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Hieno homma, että osastonne oli menestys. Mielelläni olisin tullut katsomaan, mutta matka on liian pitkä ja olin itsekin meidän opiskelijaa katsomassa.

Amalia kirjoitti...

Kiva juttu että messut olivat onnistuneet. No huh, onpa ollut rajua yskimistä, paraneminen taitaa kestää kauan. Pikaisesti kävin vilkaisemassa ABC blogia, täytyy tutkailla ajan kanssa uudestaan

Marle kirjoitti...

No tuohan on ollut mahtava juttu! Todella kivaa, että kiinnostuneita ihmisiä on riittänyt tungokseen asti.

Sipi kirjoitti...

Oli meillä kyllä hieno viikonloppu! Väkeä oli kivasti liikkeellä koko ajan ja aika moni ehti pysähtyä meidänkin osastollamme :)

Äipän touhut kirjoitti...

Hienoa, että teidän messujuttu onnistui hyvin ja kiinnostuneita riitti tungokseen asti. Kauniita lankoja olet ostanut ja villatakki on myös hieno. Hyvää ja siunattua uuden viikon alkua sinulle.