sunnuntai 20. syyskuuta 2009

ommellen

Kaarakan syyskausi on alkanut ja ensimmäiseksi siellä aurinkovärjättiin pellavakangasta. Softiksesta sai kaivertaa itselleen leimasimen ja monen monta leimasinta teinkin. Mikään niistä ei kuitenkaan lopulta mua miellyttänyt, joten sitten kotona keksin leikata mattoveitsellä softiksen palan puuman muotoiseksi, tai mikä peto tuo lieneekään :)
Painelin puumia sikinsokin kankaalle ja aika hauskahan tuosta lopuksi tuli. En tiedä tulisko tuosta mahdollisesti laukku vai mitä keksis.



Kotosalla aurinkovärjäsin myös pienen kankaan palan, painelin siihenkin noita puumia ja ompelin siitä tällaisen pussukan.



Kaarakassa oli viime tiistaina myös Tilda-kurssi, johon Heleena-ystäväni kanssa osallistuttiin.Tein Country Girl-Tildan.
Mulla kun on noita lehmiä kerääntynyt koko keittiön täydeltä, niin aattelin että sinne lehmien joukkoonhan sopii kovasti hyvin yksi maalaistyttönen :)



Ihan orjallisesti en ohjetta noudattanut, vaan muutin esim alkuperäisen Tildan vaaleat hihat samaksi mikä on puserokangaskin, hollannikkaita maalasin mutaisiksi mutta esiliinaa en sotkenut vaan jätin sen ihan puhtaaksi ja punaiset huuletkin minä ompelin tälle omalleni vaikkei niitäkään alkuperäisellä ollut :)



Nyt yhden tildan tehtyäni, ymmärrän jo kovasti niitä, jotka ovat aivan näihin aivan hurahtaneet, ihan yllättävän hauskaa näpräämistähän tämä oli ;)