tiistai 7. heinäkuuta 2009

Lomaterveiset

Heinäkuun helteitä ei ole vielä näkynyt mutta onneksi helteitä oli kesäkuun lopussa kun isäntä ja minä innostuimme piitkästä aikaa telttailemaan :)



Lomailimme kauniissa Kuopiossa ja siellä törmäsimme myös näin tyylikkääseen kaupunkilaislehmään :)



Lomamme aikaan sattui Kuopiossa olemaan suurkirppiskin ja sieltähän me löydettiin vaikka ja mitä.. minä sain esim tällaisen kauniin uuden kotelomekon kolmella eurolla! ja se oli vielä että made in finland!
..heh,meneepäs nuo mekon värit muuten hyvin yksiin tuon edellisen kuvan lehmän kanssa :D



ja näin ihanan kahvipusseista tehdyn korin sain ostettua 15 eurolla! On muuten ihan käsittämättömän tarkkaan ja taidolla tehty kori!



Lomat menee aina nopeaan mutta olipa meillä onneksi niin tosi mukava ja virkistävä ja ihana loma että, ilmatkin oli kuin etelänmailla ja Kuopio, se se vaan on aina niin mukava, lupsakka paikka lomailla :)

Kotimatkalla edessämme ajava matkailuauto sai vielä aikaan melkoisen makeat naurut..siis, joku kuljettaa linnunpönttöä lomallakin mukanaan..



..täytyy toivoa etteivät leiriydy mihinkään niin pitkäksi aikaa että joku lintunen sinne ehtii kotiutumaan..tai no, miksei, voishan se tuollainen olla hyvä koti jollekin muuttolinnulle :D
------------------------
Tein sitten toisenkin Pinwheel sweater in.
Se eka oli 2-vuotiaalle niin justi ettei olisi mennyt enää kuin muutaman kuukauden päälle ja sehän ei olisi ollut ollenkaan mukavaa joten tekaisin siis uuden ja isomman,samalla langalla ja samoilla väreillä. Lisäsin vain jokaiseen raitaan 3-4 krs.ta lisää ja tein hiukan leveämmät hihat ja hihan resoriosat ruskealla, Pienemmän takin ympyrän halkaisija oli n 50 cm tämän isomman nyt sitten 60 cm ja mahtuu varmasti pidempään :)




Päällekkäin laitettuna takeista ei kyllä tiedä mistä toinen alkaa ja mihin loppuu :)



tässä molemmat takit vierekkäin, näkyy hyvin tuo kokoero :)



Ja vielä lopuksi sanon että Huh huh, nyt se on käyty tänä aamuna läpi, se kauan jännitetty ja pelätty paksuneulanäytteen otto!
Hyvin kaikki lopulta meni, en sano että turhaan jännitin, ei se tosiaan häävinen kokemus ollut, mutta onpa se nyt sentään ohi...rinta saatiin puuduteaineallergioistani huolimatta onneksi puudutettua eikä varsinaista kipua näytteiden ottohetkellä tuntenut, pelkkää epämukavaa painetta ja tökkimistä vain..nyt on rinnassa haavan päällä vielä harsotaitos teipattuna ja tummanpuhuva mustelma näkyy aika isosti siteen ympärillä, kerran osui neula verisuoneen ja kovan painamisen jälkeen vuoto viimein lakkas ja päästiin taas jatkamaan..neulaa en koko aikana edes vilkaissut, oliko se nimensä mukaisesti paksu, en tiedä, ilkeää napsahtelevaa ääntä se vaan piti näytteitä ottaessaan..lääkäri oli kiva, nainen, ja avustaja oli onneksi melko puhelijas, sai välillä kiinnittää huomiotaan toimenpiteestä poiskin..kipuja on tällähetkellä melkoisesti, kainalossa pahimmat vaikkei sinne edes pistetty, käsi ei oikein toimi, tämänkin postauksen kirjoittamiseen meni melkein kaksi tuntia :o.. liekkö kokemuksen aiheuttamasta järkytyksestä sekin jäykistynyt..tänään ei saa nostella mitään, eikä tietenkään muutoinkaan liikoja riehua, huomenna pitäisi olla sitten jo helpompaa, joten eiköpä se tästä taas iloksi muutu..pikkuhiljaa :)