keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Ilon päivän pikainen postaus

Tästä päivästä tuliki oikein ilon päivä, tulin juuri sairaalasta!
Koepalan perusteella rinnassani oleva kasvain osottautui joksikin sidekudoskasvaimeksi, ei siis syöpää! Luoja miten helpotti! Olin vastaanotolla heti yhtä hymyä kun lääkäri kertoi tuloksen, se sanoi että kasvainta seurataan..minä keskeyttämään että "se ei siis ole mitään vaarallista, ei syöpää!?!" johon lääkäri tuhahti että "Vaarallista ja vaarallista, näillä kasvaimilla on kuule taipumusta muuttua syöväksi, siksi pitää seurata sen kasvua.. nyt sitä on turha leikata ja vaikka naiselta leikattaisiin molemmat rinnat kokonaan pois niin kyllä se nainen voi silti saada joskus rintasyövän!" Siis mitä pirua se selittää, nyt ei oo syöpää ja se riittää mulle tällä erää kiitos, pitääkö sitä nyt vartavasiten pelotella jollain mitä vielä ei oo..kylloli lääkäriksi aika omituinen tapaus!!!
No mulle ei selvinnyt tuolla reissulla hetikään kaikki yksityiskohdat mutta en niitä kyllä kummemmin kysellytkään, vastaukset kun oli tuota samaa luokkaa joka kysymykseen-taisi olla jo kovasti loman tarpeessa tai sitten se tyyppi on ihan väärällä alalla.. minulle pääasia oli, että nyt on ok ja jollei olossa muutoksia tapahdu niin isommat tutkimukset kasvaimen tiimoilta tehdään kuulemma taas kahden vuoden kuluttua.
Kyllä helpotti, kahden ja puolen kuukauden piinaava jännitys 0n ohi!
Onpa ihanaa kun on vielä kesää jäljellä, tähän mennessä siitä ei ole oikein isommin osannut nauttia, nyt osaan :)

Ja nyt voisi vaikka hypähdellä Novitan PomPom-lankavyötteen ohjeen mukaisesti ja huudahtaa pom pom..tekaisin eilen illalla neulomalla huivin yhdestä PomPom kerästä ja tällainen siitä tuli :)