sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

tuunausta

Taas on mun ompelukone saanut kyytiä, kun vanha pöytäliina muuntautui kauppakassiksi :)

Löysin hauskan vanhan valokuvan, joka sopii mielestäni tähän kauppakassiin oikein hyvin, siinä kun janoinen mies juo suoraan ämpäristä vettä ja kauppareissullahan sitä aina jotain juotavaakin ostetaan :)

Muutaman napin ompelin vielä kassiin koristeeksi ja väriäkin antamaan.Loppu pöytäliinakankaasta pääsi pieneksi olkalaukuksi.....tässä olisi saanut olla paksu kangas kuvan takana, värit kisun kuvaan tuli niin hennot, että kankaan voimakkaat ruudut kuultavat kuvasta läpi.
(Kisun kuva ei ole mikään "aito, piirsin vaan sen äkkiseltään tietokoneen yksinkertaisella Paint ohjelmalla ja sitten tulostin sen silityskuva-arkille..)Laukun vuoritin vaaleanpunaisella vuorikankaalla ja ompelin sinne vielä kännykkätaskun.

7 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Taas sulla niin Komeita kasseja. Kauppakassiin sopii niin mainiosti noi napit. Sulla on aina ideaa. Eikä minusta yhtään haittaa vaikka olkalaukun ruudut näkyy kisulin läpi. Piristävä olkalaukku.

MarjutJ kirjoitti...

Sinulla on niin hienoja kauppakasseja, että raaskiiko niitä ottaa käyttöön:)

Heleena kirjoitti...

Ihania!!!! Tuo entisajan kuva on aivan hurmaava!!! Kissat on aina suloisia ja sopii hyvin kesälaukkuun!

Kaisa kirjoitti...

Miten ihmeessä osasit tehdä Paintilla noin ihanan kisun? Mun kokeilut kun yleensä on sellaista tikku-ukkoluokkaa... :)

Sipi kirjoitti...

Kiitos :)
Olen ihastunut noihin Kaarakan kaavoittamiin muovikassityyppisiin-laukkuihin, niillä on niin hyvä kantaa raskaampiakin tavaroita eikä ota käsiin kuten normaalit muovikassit :)

Kaisa; Paintilla on tosi helppo piirtää,harjoittele vaan ja äkkiä opit..ei sillä tietenkään mitään hienouksia saa aikaan, mutta peruspiirtämiseen se on ihan kelpo ohjelma ;)

Tupuna kirjoitti...

Kyllä on kauniita kasseja:)

Tupuna kirjoitti...

Hyvää alkavaa Huuhtikuuta. :)