keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Kärpäsestä härkänen

.. eiku tässä tapauksessa härkäsestä tulikin kärpänen, olin hammaslääkärissä, siellä kävi niin ettei hampaalle tehty muuta kuin vähän purupinnan osaa porattiin matalammalle, ettei syödessä niin tuntuisi.. ja kuvassa se tulehduskaan ei ollut kuullemma ollenkaan niin kovin paha ja kun hammas on ennemminkin ollut oireettomana vuosia, niin nyt sitten katsotaan josko se ei enää kuurin syötyäni oireilisikaan !? Ja jos alkaa kipuilemaan sille ei silloinkaan tehdä muuta kuin vedetään pois! On kuulemma niin kova homma alkaa purkamaan juuriosien täytteitä ym että "vähemmällä päästään kun vedetään koko hammas pois :o
Hmm, kaikki mun aikomani lauseet katosivat ja tyydyin vain sanomaan, etten enää toista kertaa moista kipua kyllä siedä--ei saa jäädä odottelemaan vaan silloin pitää heti tulla lääkäriin jos kerran kipuilee...niinpä niin, ihan huviksenihan minä joulun kärsinkin, kyllä se syy kivun pitkittymiseen oli se ettei yhtään hammaslääkäriä ollut ennen 27 pvää tavattavissa - huoh-nyt siis vaan odotellaan ja katsotaan kuinka ämmän käy..

Pihalla on kovat pakkaset ja luntakin melkoisesti, viimein on oikein kunnon talvinen sää :)

Virkkasin itselleni uuden mösän ja pienen huivinkin.



Baskerin tein Kaarakan Alfa-langalle suunniteltua ohjetta muutellen..koko baskeri on tehty pylväillä ja "otsanauhan osalle virkkasin pari krs.ta kiinteitä ja viimeiseksi rapuvirkkauksen.
Lankana Gedifra 63 g ja koukulla 5
Lankaa jäi vielä pikkusen, joten virkkasin siitä tuollaisen pienen kolmiohuivin. Mulla on talvitakissa aika isot kaulukset, enkä tykkää sinne tunkea kovin isoa huivia, joten tämä pieni kolmiohuivi suojaa juuri sen "tyhjäksi jäävän osan mukavasti :)
Huivikin pylväillä, koukulla 5 ja lanka sama Gedifra 37 g. Huivin taakse niskaan ompelin pari nappia.



Tänään alkaakin taas Tikkuajien tapaamiset, saankin siis heti testata kuinka tällä setillä pakkasessa tarkenee..taisi säätiedotus povailla pakkasia täksi illaksi peräti 15-18' :)

Tikkuajat Torikeskuksessa Herkkukontissa tänään alkaen klo 16.00-------------------------
Hups, meinas unohtua taas!
Secretwoolin sukkalankaklubin viimeinen lähetys saapui jo jokin aika sitten. Lanka on hipknits.in 100 % Merinoa, ihanan pehmeää sekä lankana että värinäkin :)