lauantai 1. marraskuuta 2008

vieläkin huovutusta

Aina vaan täällä huovutetaan! No, ens postaukseen tulee varmaan jo muutakin esiteltävää :)

Kaarakassa kävin huovuttamassa muutaman tauluntapaisen, siellä kun on hyvät tilat missä läträtä :)
Pari tällaista pientä lehti taulua "apinoin" heidän isommasta mallistaan. Vähän vielä on tuota levittäytymistä havaittavissa tuossa violetin taulun oksien kohdalla, muuten meni jo aika hyvin. Tein samoin kuin aiemminkin eli asettelemalla villoja villan päälle.Tässä oranssissa vastaavassa, samat kohdat levisivät taas.Viimeinen ja isoin taulu auringonkukista sensijaan jo onnistui, sanoisinko jopa että, oikein hyvin! Hyvin siinä mielessä, että pohja on tasaisen paksu ja kuvio pysyi kasassa ihan loppuun saakka, ei siis enää levinnyt, joten näinköhän sitä viimein tämän homman oppi :DKuva ei näytä värejä aivan oikein, luonnossa kukat on paljon kirkkaampia. Tässä taulussa on paksut puiset kehykset, joiden ympärille niittasin huopakankaan kiinni, kuvio jatkuu siten hauskasti vielä taulun reunoissakin.
Niin, jokos minä sanoin, että kyllä huovuttaminen on mukavaa hommaa :D

5 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

Upeita tauluja! Ja nuo lapaset on hienoja ja taatusti lämpimät. Lunta jo saatiin, ja kynttilöitä haudoilla sytytellessä olisi saanut olla paksut villavaatteet päällä.

Intsu kirjoitti...

Niin hienoja tauluja ja kaikista upein toi auringonkukkataulu!

Tiinuli kirjoitti...

Hienoja tauluja,, nuo lapaset on ihan mahtavia,, ihan niiden takia toivoisin paukkuvia pakkasia,, varmasti pysyvät sormet lämpiminä!! Olet ollut ahkera,, minustakin huovuttaminen on hauskaa, vaikka mun kokemukset ei aina ole olleet kovin hyviä.

MarjutJ kirjoitti...

Taulut ovat todella hienoja ja minähän olen aina tykännyt auringonkukista, joten suosikkia ei ole vaikea arvata.

Sipi kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne!
Tuo auringonkukkataulu onnistui kyllä minustakin jo aika hyvin :)