maanantai 11. elokuuta 2008

sukkia,sukkia

Nämä Ihanat Ullaneuleen Koiranputkisukat valmistuivat jo viime kuussa, mutta vasta nyt sain ne kuvattua... tykkään kovasti tästä mallista, tuo kuvio on niin hieno!

Lankana Nalle, kului 73 g, puikot 3 ja kokokin suurinpiirtein sama kuin ohjeessa n. 39 eli tämä sukkapari menee lahjaksi kaverille.Omaan jalkaan valmistui sitten Sniikkerit. Lankana on viininpunainen Nalle 37 g, puikot 3 ja kokoa jalalla on 35 eli sukka lienee sitten saman kokoinen :)Ja vielä yhdet sukat ja sniikkerit..nämä menee sinistä väriä rakastavalle tyttärelleni :)Lankana on Ide'nan Crazy (75% villa, 25%polyamidi) sukkiin sitä meni 49 g ja sniikkereihin 30 g . Tyttären jalan koko on niinkin pieni kuin 29 eli hyvin sai tehtyä hälle kahdesta kerästä lankaa sekä sukat, että sniikkerit :)

10 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Noi koiranputkisukat on kyllä upeat-pitää itsekkin kokeilla. kunhan kerkiää.

MarjutJ kirjoitti...

Hienoja sukkia kaikki, mutta koiranputket ovat kerrassaan upeat.

Helmis kirjoitti...

Hienoja sukkia ja sniikkereitä kaikki ovat!!

Tupuna kirjoitti...

Kauniita ja siistejä töitä :)

Satu H kirjoitti...

upeat minustakin nuo koiranputkisukat! tiiä vaikka tulis tehtyä kans joskus. :)

Eila kirjoitti...

Eikös olekin kivat neuloa nuo koiranputket, minäkin tein joku aika sitten! Nätit on sniikkeritkin!

Sipi kirjoitti...

Kiitos-nuo koiranputkisukat on kyllä ihanat-pitänee tehdä joskus itsellekin :)
Sniikkerit on kivoja, tyttärelle olis periaatteessa saanut 100g.n langasta toisetkin tossukat, mutta nuo raitalangat on aika kauheita kun niistä menee aina melkoinen määrä lankaa hukkaan, kun keriä pitää purkaa ja purkaa, että saa raidat molempiin sukkiin edes suurinpiirtein samallalailla.

savisuti kirjoitti...

Hei, kauniita käsitöitä täällä ja edellisillä sivuillasi. Löysin sinut kun etsin tietoa aronianmarjoilla värkäämisestä. Marjoja meidän pihalla riittää ja haluaisin yrittää, mutta sinun tulokset ei kovin kummoselta näyttäneet. Puretitko lankoja millään ennen värjäystä? Voiskohan väriä yrittää muuttaa enemmän siniseen/violettiin sävyyn jollakin aineella? Tiedätkö asiasta enempää?

Sipi kirjoitti...

Savisuti; Se mun aroniajuttu oli semmoinen summittainen kokeilu eikä tosiaan tullut kummoisia värejä :D
Langat täytyisi tosiaan purettaa ensin, mutta nuo marjoilla värjäykset ei käsittääkseni oikein onnistu siltikään. Ne kun eivät ole auringonkestäviä vaan väri haalistuu kaiketi pikkuhiljaa kokonaan pois..sienillä, kanervilla ym kasveilla/kasvinosilla värjätessä väri on pysyvää kun purettaa langan ensin..googlella löydät varmasti kasapäin niihin ohjeita-joten onnea värjäyksiin :)

savisuti kirjoitti...

Kiitos, niin olen kuullut, että marjavärit eivät pehemmin kestä. Aronianmarjoja on tänä vuonna paljon, siksi niistä vähän innostuin. No, katsotaan viitsinkö kokeilla vai teenkö suoraan jollakin muulla.