tiistai 15. heinäkuuta 2008

lomaneule valmistui

Sain nyt kuvia tuosta aiemmasta Hesan "mosaiikki keikasta". Tässä kuva niistä töistä joita "kurssilaiset silloin tekivät.



Kuvassa siis vain osa töistä, vikkelimmät kun ehtivät tuossa vaiheessa jo lähtemään pois valmiiden töidensä kanssa :) Tuon ainoan pikkuruukun joka on myös kuvassa tein ihan opetus mielessä siellä, että kaakelien sijasta voi myös rikkoutuneita astioita käyttää hyväkseen, (tuossa ruukussa on käytettynä rikkoutunutta iittalan ja arabian astiastoa)..muutenhan me tehtiin porukalla vain noita pikkuisia nopea tekoisia tauluja..ja tosi Hienoja tauluja siellä syntyikin kun ajattelee, ettei kukaan ollut mosaiikkitöitä ennemmin edes kokeillut!
----------------------------
Lomalla aloitettu neule on nyt myös valmistunut. Oli melko kovatöinen, vaikka pieni kokonsa puolesta olikin, mutta ihan sievähän siitä onneksi tuli :)

Malli: Nalletakki, Suuri Käsityö-lehti 2/1991
Lanka: Novitan Bambino 100% villa, tumma violetti on SandnesGarnin Sisua
Kulutus: 160 grammaa
Puikot: 2 ja 2,5



Selkäpuolelta takki näyttää tältä.



Tein neuletakin pikkuiselle Nea tyttöselle, joka täyttää ensi kuussa 1-vuotta..tein takin 90cm koolla mutta eri langalla kuin ohjeessa, joten nähtäväksi jää, että laittoiko tämä täti tuota kasvunvaraa takkiin niin paljon, että se saattaapi olla sopiva vasta kun tyttö täyttää 2 tai 3 tai jotain :D

Lopusta Bambino-lankaa virkkasin vielä pienen pipon.


(Pipo on kuvattuna 45-vuotiaan nukkeni päässä )