perjantai 13. kesäkuuta 2008

Pirtsakka kesäpaita

Onkin muuten mun ihan eka kokonaan virkkaamalla tehty pusero! Ja aika tyytyväinen olen kun se onnistui ja mahtuu jopa päällekin !



-ohje: Moda 3/2008, malli numero 46 Virkattu pusero
-koukku: 4
-lanka: Sandnes Mandarin Classic, Mandarin Petit ja Novitan Tennessee
-kulutus: 410 g



Malli oli tosi mukava virkata..niinkin mukava, että tein etu- ja takakappaleet kahteen kertaan :D
(no, se ei kyllä liittynyt virkkauksen mukavuuteen ollenkaan )
Minä virkkasin etu- ja takakappaletta vuorotellen, pari raitaa aina kerrallaan molempiin, että sain ne tulemaan samannäköisiksi,,mulla kun tuon virkkauksen kanssa käy monasti niin, että nuo silmukat alkaa kummasti vähenemään mitä pitemmälle virkkaus etenee, joten vuorotellen tehdessä se muutos tapahtuu sitten varmemmin yhtä aikaa molemmissa kappaleissa :)
..siis kun sain ensimmäiset kappaleet lähes valmiiksi aloinkin epäilemään langan riittävyyttä hihoihin..kiirehdin jo lankakauppaankin ostamaan lisää noita classic-lankoja mutta loppuhan ne värit jo oli. Ostin sitten ohuempaa Mandarin Petitiä kerän ja päätin purkaa jo tehdyt kappaleet ja lisätä ylimääräisen väriraidan kaksinkertaisella Petitillä tuonne kappaleiden alaosiin..ja hyvinhän tuo sinne upposi, eikä erotu kokonaiskuvassa yhtään pahasti, vaikka siellä yksi ylimääräinen vihreä raita onkin. Muuten tottelin ohjetta. tai no on mun puseroni myös vähän lyhyempi, eli lopultahan siinä sitten kävi niin että lankaa jäi vielä pikkuisen ylikin eli ihan turhaan panikoin ja purkasin..mutta mukavahan tätä oli kyllä virkkailla :)



Tässä kuvassa tuo laaja kaula-aukko erottuu hyvin-saa nähdä kuinka tuo käytössä pysyy päällä, jollei niin pitää sitten virkata siihen pikkuisen lisää :)
-----------------------------------------------
Tänään onkin KIP-päivä,
Seinäjoella kudotaan torilla 10-14.00

eli unten maille sitä kai pitääs pikkuhiljaa siirtyä..pieni tuulenvire vaan käy just sopivasti Törnävältä päin meille eli täällä kuuluu välillä melkoinen jytinä ja jyske ja se jatkuneekin sellaisena läpi koko yön..ja koko viikonlopun..niin syystä että täällä on nyt Provinssirock
(meille voikin tulla aika mielenkiintoinen KIP-päivä =))