perjantai 13. kesäkuuta 2008

Pirtsakka kesäpaita

Onkin muuten mun ihan eka kokonaan virkkaamalla tehty pusero! Ja aika tyytyväinen olen kun se onnistui ja mahtuu jopa päällekin !-ohje: Moda 3/2008, malli numero 46 Virkattu pusero
-koukku: 4
-lanka: Sandnes Mandarin Classic, Mandarin Petit ja Novitan Tennessee
-kulutus: 410 gMalli oli tosi mukava virkata..niinkin mukava, että tein etu- ja takakappaleet kahteen kertaan :D
(no, se ei kyllä liittynyt virkkauksen mukavuuteen ollenkaan )
Minä virkkasin etu- ja takakappaletta vuorotellen, pari raitaa aina kerrallaan molempiin, että sain ne tulemaan samannäköisiksi,,mulla kun tuon virkkauksen kanssa käy monasti niin, että nuo silmukat alkaa kummasti vähenemään mitä pitemmälle virkkaus etenee, joten vuorotellen tehdessä se muutos tapahtuu sitten varmemmin yhtä aikaa molemmissa kappaleissa :)
..siis kun sain ensimmäiset kappaleet lähes valmiiksi aloinkin epäilemään langan riittävyyttä hihoihin..kiirehdin jo lankakauppaankin ostamaan lisää noita classic-lankoja mutta loppuhan ne värit jo oli. Ostin sitten ohuempaa Mandarin Petitiä kerän ja päätin purkaa jo tehdyt kappaleet ja lisätä ylimääräisen väriraidan kaksinkertaisella Petitillä tuonne kappaleiden alaosiin..ja hyvinhän tuo sinne upposi, eikä erotu kokonaiskuvassa yhtään pahasti, vaikka siellä yksi ylimääräinen vihreä raita onkin. Muuten tottelin ohjetta. tai no on mun puseroni myös vähän lyhyempi, eli lopultahan siinä sitten kävi niin että lankaa jäi vielä pikkuisen ylikin eli ihan turhaan panikoin ja purkasin..mutta mukavahan tätä oli kyllä virkkailla :)Tässä kuvassa tuo laaja kaula-aukko erottuu hyvin-saa nähdä kuinka tuo käytössä pysyy päällä, jollei niin pitää sitten virkata siihen pikkuisen lisää :)
-----------------------------------------------
Tänään onkin KIP-päivä,
Seinäjoella kudotaan torilla 10-14.00

eli unten maille sitä kai pitääs pikkuhiljaa siirtyä..pieni tuulenvire vaan käy just sopivasti Törnävältä päin meille eli täällä kuuluu välillä melkoinen jytinä ja jyske ja se jatkuneekin sellaisena läpi koko yön..ja koko viikonlopun..niin syystä että täällä on nyt Provinssirock
(meille voikin tulla aika mielenkiintoinen KIP-päivä =))

14 kommenttia:

kio kirjoitti...

tosi hyvännäköinen pusero!

Intsu kirjoitti...

Kyllä sinä se sitten osaat! On komea paita ja väritkin tosi hyvät.

Niina kirjoitti...

Todella kaunis pusero!!! Ja hyvät värit!!
Mukavaa KIP:pailua!!


(www.puikottaa1.vuodatus.net)

Seijasisko kirjoitti...

Tosi kaunis kesåinen pusero.<3

Taija K kirjoitti...

Kaunis on! Voi kun minäkin kykenisin virkkaamaan ;o)

möhönasu kirjoitti...

Kiva pusero! Tuo ohje onkin jäänyt minulta huomaamatta :)

lettu kirjoitti...

Todella kiva (kesä)pusero :)

hekku kirjoitti...

Tosi hieno! Ihan kateellisena täällä, virkkuukoukku kun ei tahdo totella mun käskyjä millään :)

Kaisa kirjoitti...

Voi ihanuutta! Kuolasin tuota paitaa Modassa, mutta mulla on sama ongelma kuin Hekulla...

Kiitos tämänpäiväisestä!

JaanaM kirjoitti...

On se! Ihana!
Ja jos sulla jostain syystä olisi taas kuvia KIPistä, niin voisin muutaman vastaanottaa, mun kamera kun pysyi visusti siellä laukussa :(
Mallilla oli muutama kuva blogissaan, täytyy kysyä häneltäkin. Niin, että jos minä sitten saisin aikaiseksi päivittää kans..
Juu ja ehtii vielä huomennakin, jos kerta et ookaan nyt just kotona :D
Ette sitte vissiin kastunu kotimatkalla? Se sade kun taisi loppua ennenkuin ehti alkaakaan..

Sipi kirjoitti...

Kiitos kaikille!
Ei se virkkaaminen niin vaikeaa ole mitä minäkin ekaksi pelkäsin..
Tuossa mallissa tehdään pelkkiä pylväitä,kaikki kappaleetkin on ihan suoria(no, mulla ne kyllä mutkitteli aikalailla kun ne silmukat lähti välillä vähenemään-yhteen liitettynä niitä mutkia ei onneksi huomaa) eli helppo malli tuo on tehdä-ja mukava :)

KIP-päivä oli onnistunut,Kiitos vaan kaikille seurasta!
ja Jaanalle kuvia tulossa sähköpostin kautta.

Tiinuli kirjoitti...

Kaunis on sinun puserosi taas! Katselin tuota rosee-verhoa tuolla aiemmmin ja sitä pöytäliinaa,, kauniita! Olit oikeassa, ei se rosee ollut ollenkaan vaikeaa, kunhan vaan aloitti. Minullakin on aikomuksena tehdä vielä ainakin pöytäliina tuosta paperinarusta,, siksipä kysynkin, että miten kiinnitit kukat toisiinsa? Ihan vaan langalla, vai miten ?
Oikein hyvää juhannusta sinulle !

Sipi kirjoitti...

Tiinuli; Kukat kiinnitän toisiinsa pienellä pätkällä samaa paperinarua kuin kukatkin, ihan vaan umpisolmulla kiini ja katkaisen ylimääräisen narun heti solmun kohdasta pois ja hyvin ovat pysyneet yhdessä :)

Sampolino kirjoitti...

Hei!

Upea tuli paidasta! Värit sopii todella hyvin yhteen!