sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

KIP-päivä

Seinäjoella KIP-päivää vietettiin torilla. Ohikulkijoitakin kiinnosti välillä kovasti iloinen neuloja joukko ja olihan meillä kyllä ihan huomiota herättävän hieno paikka-aurinkovarjon alla pöytä ja matto-ihan kuin olohuoneessa konsanaan :)
Provinssirock sattui samalle viikonlopulle KIPin kanssa ja sitä vähän jännitettiin, että millainen tungos torilla on, mutta liekkö olleet rokkarit vielä untenmailla tuolloin, kun tori oli huomattavasti hiljaisempi mitä olis ajatellut.
Muutaman kuvankin tapahtumasta nappasin, mutta huonoja ovat mun kuvani-kamerassa oli säädöt jotenkin vinksallaan ja kuvista tuli epäselviä ,mutta tässä muutama pieni nyt kuitenkin..
Kiitos Tikkuajille mukavasta seurasta !

Paikalla olleista ainakin Malli ja Kaisa ovat jo päivityksensa tehneet :)

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Onkohan Suomen ainoa KIP jossa näkyy porukassa MIES!! :D Sami parka, oli kuulemma yrittänyt katsoa toisaalle kun kuvasit... ;)

Sipi kirjoitti...

Mukavaahan se oli, että edes yksi mies uskaltautui meidän naisen porukkaan :)

Solveig kirjoitti...

Hei Sipi. Jäi mieleen sun lasten neulepuikkojen teko-ohjeet. Valitettavasti tiedän, etten saa sellaisia aikaiseksi. Miten olis, voitaisko tehdä jotain vaihtokauppaa aiheesta? (Mullois esimerksiksi lankaa, tai lankaa, tai esimerkiksi lankaa....)

Sipi kirjoitti...

Solveig; Minä kokeilen tekaista sulle sellaiset ja tuo vaihtokauppa kuullostaa oikein hyvältä :)