lauantai 3. toukokuuta 2008

paperi ja kivi

Kesä on tullut! ainakin hetkeksi, harvoin me saadaan toukokuun alussa nauttia tämmöisestä lämmöstä, hyvä ettei jo hellerajakin rikkoontunut-ihanaa :)

Kesä tuo aina tullessaan erilaisia töitäkin-semmoisia kuin kevät siivous-vaatekaappien sisällön vaihtaminen-ikkunoiden pesu-ym tylsää mutta pakollista.. onneksi hommien välillä voi aina tehdä jotain pientä, kuten vääntää paperinarua,



liimata mosaiikkipaloja tai



muurata laatanpalasia :)




Paperinaruliina näyttää aika hauskalta lasipöydällä-iltahämärässä liina näyttää niin kuin se leijuisi ilmassa :)

Mosaiikkitöitä tehtiin Kaarakassa. Heillä oli siellä särkyneitä/särjettyjä? peilinpaloja laatikoissa ja niitä tongittuani löysin nuo "linnun muotoiset" peilinpalat. Valkoiset, mustat ja siniset neliöt ovat pieniä ostettavia mosaiikkipaloja..työ oli minusta hirveän hauskaa ja ihan intona noita palojakin liimailin, mutta ei se kyllä nyt valmiina enää näytä hetikään niin hyvältä miltä se siinä tekovaiheessa minusta vielä vaikutti...mulla oli tarkotus tehdä joku lentävä kotka, alla kerrostaloja ja taivaalla sinisiä pilviä-vaan oikeampi kuvaus tälle työlle lienee
"kaupungin yllä lentävä pingviini" :D

Ruukku se sentään onnistui vähän paremmin, se jopa sopii meidän keittiön väreihin..niin noitahan vissiin enempi pihalla pidetään vaan sopii kai ne sisällekin..Ruukun laatoista kiitokset menee Intsulle ,hän kun toi niitä meille hajotettavaksi, eikä niistä edes maksua huolinut- Kiitos Intsu! Kaikki kaakelit on nyt paloina ja valmiina odottamassa seuraavaa inspistä :)

Kaakeleiden hajottamisessa olikin yllättävän kova homma, siis että ne saa ylipäätään hajalle ja sitten vielä tarpeeksi pieniksi paloiksikin.. Minä se hakkasin kaikki kaakelini vasaralla-meidän parvekkeella-arvatkaas vaan onko meiltä kuulunut useana päivänä melkoinen pauke!-onneksi kukaan ei sentään tullut valittamaan =)