lauantai 3. toukokuuta 2008

paperi ja kivi

Kesä on tullut! ainakin hetkeksi, harvoin me saadaan toukokuun alussa nauttia tämmöisestä lämmöstä, hyvä ettei jo hellerajakin rikkoontunut-ihanaa :)

Kesä tuo aina tullessaan erilaisia töitäkin-semmoisia kuin kevät siivous-vaatekaappien sisällön vaihtaminen-ikkunoiden pesu-ym tylsää mutta pakollista.. onneksi hommien välillä voi aina tehdä jotain pientä, kuten vääntää paperinarua,liimata mosaiikkipaloja taimuurata laatanpalasia :)
Paperinaruliina näyttää aika hauskalta lasipöydällä-iltahämärässä liina näyttää niin kuin se leijuisi ilmassa :)

Mosaiikkitöitä tehtiin Kaarakassa. Heillä oli siellä särkyneitä/särjettyjä? peilinpaloja laatikoissa ja niitä tongittuani löysin nuo "linnun muotoiset" peilinpalat. Valkoiset, mustat ja siniset neliöt ovat pieniä ostettavia mosaiikkipaloja..työ oli minusta hirveän hauskaa ja ihan intona noita palojakin liimailin, mutta ei se kyllä nyt valmiina enää näytä hetikään niin hyvältä miltä se siinä tekovaiheessa minusta vielä vaikutti...mulla oli tarkotus tehdä joku lentävä kotka, alla kerrostaloja ja taivaalla sinisiä pilviä-vaan oikeampi kuvaus tälle työlle lienee
"kaupungin yllä lentävä pingviini" :D

Ruukku se sentään onnistui vähän paremmin, se jopa sopii meidän keittiön väreihin..niin noitahan vissiin enempi pihalla pidetään vaan sopii kai ne sisällekin..Ruukun laatoista kiitokset menee Intsulle ,hän kun toi niitä meille hajotettavaksi, eikä niistä edes maksua huolinut- Kiitos Intsu! Kaikki kaakelit on nyt paloina ja valmiina odottamassa seuraavaa inspistä :)

Kaakeleiden hajottamisessa olikin yllättävän kova homma, siis että ne saa ylipäätään hajalle ja sitten vielä tarpeeksi pieniksi paloiksikin.. Minä se hakkasin kaikki kaakelini vasaralla-meidän parvekkeella-arvatkaas vaan onko meiltä kuulunut useana päivänä melkoinen pauke!-onneksi kukaan ei sentään tullut valittamaan =)

7 kommenttia:

hekku kirjoitti...

Sä oot ihan järkyttävän kätevä!
Ihana tuo peilimosaiikki. Ei tullut ekana kyllä pingviini mieleen :)

Intsu kirjoitti...

Mä oikein ilahduin,kun meidän romulaatatkin sai tulla käyttöön! Kierrätystä,ei tullut kaatopaikkajätettä,vieläpä ongelmallista sellaista! Sitäpaitsi uskomattoman hienoja töitä sulla. Taitava,taitava sä tosiaan olet!!

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Voi, miten ihania töitä! Mulla aivan sormet syyhyä päästä ruukunpalojen kimppuun, mutta kun niitä pakollisia kevättöitä riittää ja riittää...

terhi kirjoitti...

Kiitos! :) Elsi tuli nimeksi pitkän mietinnän jälkeen, mutta nyt tuntuu että ei mikään muu olisi sopinutkaan :) Sä oot taas saanut aivan mahtavia käsitöitä aikaan. Pitäisi itsekin uskaltautua kokeilemaan jotain muuta kuin puikkoilua.

MarjutJ kirjoitti...

Ihania juttuja olet taas tehnyt. Ikkunoidenpesu yms. kevättyöt jäävät meillä kyllä remontin jälkeen tehtäviksi.

Myrkytät kirjoitti...

En ole täällä bloggerin blogissasi käynyt kuin kerran, nyt nakkaan ihan kommenttiakin. Uskomattoman paljon olet saanut aikaiseksi ja toinen toistaan hienompaa, jälleen kerran.

Sipi kirjoitti...

Kiitokset kommenteista :)
Minä oon ihan hurahtanut nyt tuohon mosaiikki hommaan..isännälle just valitin että olis kiva tehdä kaikkia taulujakin vaan tuo tila alkaa täällä asunnossa loppumaan..siihen tämä tuumasi, että onhan meillä vielä katot hyödyntämättä!! Siis sehän se oliskin näky kun katossakin olisi tauluja vieri vieressä :D