perjantai 25. huhtikuuta 2008

hyvällä tuulella

Västäräkit kävelevät pyrstö keikkuen pihamaalla, aurinko on paistanut taas koko päivän ja ensimmäiset maksalaikutkin on ilmestyneet naamaan, joten se on nyt kesä tosissaan tulossa :D

Jämäblogiin valmistui multa vielä yksi laukku ja taas paloista ja samalla tyylilläkin kuin edellinen, nyt on vaan kyseessä puuvillalankojen jämät ja olkalaukku versio .



Pienien palojen tekeminen alkas jo jonkin verran tympimään, joten oikaisin vähän ja tein laukun toiselle puolelle vain yhden ison neliön :)
Puuvillalankoja kului 150 g ja olkahihnan, joka kiertää koko laukun ympäri, palmikoin kaksinkertaisena Ontelokuteesta. Nuo vihreät pätkät jäi tuosta maton tekeleestä ja punainen aiemmin tehdystä käsityökorista, joten mulle ne on siis jämiä nuo ontelokuteetkin, eli kaikkiaan painoa tuli 209 grammaa. Laukun suuosaan pujotin ontelokuteesta nyörin, että laukun saa vedettyä sillä kiinni.
Tässä laukut vielä vierekkäin, hyvin ovat samankokoiset vaikka puuvillalangoilla tehdessä neliöitä piti tehdä kuusi kappaletta enemmän mitä nallelangasta tuohon edelliseen-niin ne käyttäytyy erilailla nuo langat :)
Yhtään en osaa sanoa kumpi noista on kivempi, mutta
Hyvällä tuulella ollessa valmistuu näköjään melkoisen värikkäitä laukkuja :D
MUOKS: Ohjeeni näihin laukkuihin löytyy nyt Jämä-Ullasta .