perjantai 7. maaliskuuta 2008

tänään tehtyä

Tänä päivänä sain aikaan tämmöisen verhon parvekkeen ikkunaan.Verho on tehty kokonaan paperinarusta, sivuosat on leveää paperinarua joka on avattu (olis ollut suotavaa silittääkkin se :) ja ohuesta paperinarusta on sitten nuo Rosee-kukkaset.Hauska verho, kuva vielä kun sälekaihtimet on avoinna.
Tuo Rosee kukka, sen englannin käännöstä tuolla aiemmin kyselinkin ja Ravelryssä Neulova lehmä-blogin Pirkko ystävällisesti selvitti, että Laite on nimeltään Daisy loom. Kiitos Pirkolle!

Nyt olen googlen avulla etsinyt ja roseelle onkin löytynyt jo monta nimeä, meikäläisittäin;Rosee-pitsi, rosee-kukka, Lankaruusu ja englanniksi Daisy loom, Bloom loom, Flower loom, Daisy loom crochet.. ja laitteita on maailmalla todella erilaisia, neliskulmaisista jopa perhosen muotoisiin :)

14 kommenttia:

hekku kirjoitti...

Voi hesusmartinez että on hieno verho! aivan ihana!!!

Taija K kirjoitti...

Ihana! Jotain tuon tapaisia oli uudessa Modassakin, liian vaativaa mulle ;o)

Tiinuli kirjoitti...

Onpa hieno,, tosi hieno !!

Anonyymi kirjoitti...

hieno,kaunis toi verho on. Mä tykkään kovasti roseesta,sillä on monia mahdollisuuksia tehdä mitä vain. T:Intsu

Intsu kirjoitti...

Minäpä taas! Katsos nyt tulin kiittämään ja kertomaan,että tais tää kommentti onnistua ilman anonyymiä ja näin helppoko se lopuksi oli:)

intsu kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Sipi kirjoitti...

Kokeilin itse tuota nimi/url-kohtaa kuinka se toimii ja poistin sitten sen kokeilun ja sekö jää tuohon kommentteihin näkyviin tuo poisto?

INTSU; Muuten meni kommentointi jo oikein mutta kirjoita vielä tuohon URL-kohtaan näin http: ja sitten se osoitteesi niin tulee linkki oikein :)

möhönasu kirjoitti...

Kaunis verho ja aivan ihana idea tehdä se paperinarusta :)

Wrath kirjoitti...

Voi että kuinka upea!
Kyllä kelpaa kevättä ootella =)

Kirsi kirjoitti...

Aika makeen näköinen!

Tiinuli kirjoitti...

Nyt minullakin on tarvikkeet tuohon verhoon,, ostin eilen Taikasormista Tampereelta. Jahka vaan opin tekemään noita kukkia,,

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis verho. Sain synttärilahjaksi tuon kukkalaitteen. pitäisi vain opetella käyttämään.

Aiju kirjoitti...

Ihana idea ja upea verho! Pyörittelin semmoista roseehäkkyrää käsissäni lahjatavarakaupassa, nyt kannattaisi jo ostaa =)

Sipi kirjoitti...

Kiitos kaikille:) Verho on tosi helppo tehdä; kukat tehdään ihan ohuesta paperinarusta valmiiksi ja sitten avataan leveä paperinaru auki, silitetään ja muutamalla tipalla liimaa liimataan kukkaset kukan lehdestä leveän paperinarun reunaan kiinni.