keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Kevättä ilmassa

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa... eilen satoi lunta ja aamulla ihmettelin parvekkeelle ilmestyneitä outoja jälkiä..



Latasin kameran valmiiksi, asetuin parvekkeen oven eteen istumaan, josko jälkien tekijä vaikka ilmestyisi paikalle..istuin ja kyttäsin eikä mitään näkynyt. Aikani tuumasin ja päätin kokeilla vanhaa hyvää keinoa ja vuolaisin juustosta aika siivun ja asetin sen keskelle parveketta ja sitten vain odottelemaan..ja tulihan se näkyviin..

"Mikä ihana herkkupala täältä löytyikään! Tämä on pakko jaksaa siirtää sivummalle"



"Tässä lienee turvallinen paikka syömiselle-vitsit mutta on hyvää! "



Ja kun maha on täynnä niin on aivan ihanaa siirtyä kotiin sulattelemaan ateriaa-vielä kun ahmimiseltaan mahtuu sisälle kapeasta oviaukosta !



Joo'o- ilmeisesti ne kaupungissa hiiretkin haluaa asua kerrostalossa, mutta kummallistahan tässä on se että me asutaan Toisessa kerroksessa!! Melkoisia kiipeilyn mestareita nämä kaupunkilais hiiret =)

Huh,..ajatelkaa jos,siis kun, se tekee pentuja niin meillähän on melkoiset pirskeet parvekkeella keväämmällä kun ne kaikki pyrkivät ulkoilmaan, eikä ne pienet varmaan heti ymmärrä kuinka kerrostalon parvekkeelta pääsee henkeään heittämättä alas !

Hui..täytynee mennä etsimään jotain verkkoa tuohon tiilen ilmanottoaukon eteen ja pistää este paikoilleen sillä aikaa kun hiirulainen lähtee käymään kylillä :D